Cupe, Medalii si Trofee Personalizate prin Gravura Computerizata, Print Digital
Bucuresti: +40 21 252.48.09
topban4

Livrarea produselor

InfinityTrophy LivrareaProduselor

Comenzile de peste 500 RON au Livrarea Gratuita si se realizeaza doar in momentul in care este facuta prin sistem ramburs, ( plata la primirea coletului ) sau prin primirea dovada platii prin OP (transfer bancar).

Produsele se livreaza in toata tara, prin intermediul serviciului de curierat rapid Urgent Curier.

Costuri de Transport:

Costurile variaza in functie de greutatea totala a coletului.
Va sfatuim sa grupati produsele intr-o singura comanda, intrucat noi nu putem grupa doua comenzi separate si taxele de transport se vor aplica pentru fiecare dintre acestea.

Costul Expedierii este de 15 lei + Tva pentru primul kilogram .

Coletele ce depasesc aceasta greutate pretul creste cu aproximativ 1.1 lei / kg

Exemplu: Pentru un colet de 20 kg pretul de expediere este: 35.9 lei + Tva

Calcul: [15 lei +Tva ] + [ 19 kg x 1.1 lei + Tva ] = 35.9 lei + Tva

In cazul coletelor mici de sub 500 grame ce se pot incadra la categoria plicuri , pretul expedierii este de circa 15 lei + Tva pentru expediere.

Ramburs: 

Sistem de expediere a unui produs sau colet conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea marfii si a taxei de ramburs respectiv transport.

Tarif Ramburs: 13 lei + Tva la care se adauga 1% din valoarea rambursata

Exemplu: Pentru acelasi colet de 20 kg ( prezentata mai sus ) a carei contravaloare este de 1000 lei +Tva, veti plati la primire aproximativ:1058.90 lei + Tva  

De asemenea pentru localitatile unde nu exista agent Urgent Curier la costurile de mai sus se mai adauga 0.80 lei + Tva / km.

Termen de Livrare:

Livrarea se face in 24 de ore in toate orasele din tara,cu exceptia urmatoarelor judete - zone: in care firma Urgent Curier livreaza in 48 ore.

Pentru mai multe detalii legate de expedierea prin curierat rapid a produselor comandate si achizitionate de Dumneavoastra respectiv pentru numerele de telefon va rugam sa consultati si urmatorul link:

IMPORTANT:

Produsele comandate sunt ambalate corespunzator sunt etichetate cu atentionare “ FRAGIL “ dar nu sunt asigurate pe parcursul transportului pana la livrare;

Va rugam, la primirea coletului sa verificati continutul – integritatea produselor comandate, iar daca constatati nereguli, deteriorari,etc. va rugam sa semnalati agentului – curierului pe nota de transport.

Marfa deteriorata din cauza transportului si nesemnalata la primirea coletului de la curier, nu se schimba.
Firmele de curierat sunt terti in comenzile Dvs, nu ne facem raspunzatori de eventualele neplaceri create datorita lor.