Cupe, Medalii si Trofee Personalizate prin Gravura Computerizata, Print Digital
Bucuresti: +40 21 252.48.09
topban4

Descrierea produselor

InfinityTrophy DescriereaProduselor

Infinity Trophy este o marca renumita cu o dezvoltare dinamica, ce se prezinta pe piata nationala prin liniile sale de produse de inalta calitate si cu un excelent raport calitate-pret.

Ne remarcam prin: originalitate, varietatea de produse pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, produse cu un design deosebit - ultimele aparitii, stocuri permanente precum si prin faptul ca oferim servicii complete de personalizare a acestor obiecte, in cel mai inedit mod, utilizand utilaje si tehnici actuale, performante.

 

CUPE SPORTIVE

Cupele sportive sunt deseori oferite in cadrul campionatelor sportive sau a competitiilor. Oferim o gama larga de modele cu un design aparte, caracteristicile principale fiind inaltimea si diametrul. Produsele din aceasta categorie sunt bine turnate si folosesc metalul si plasticul ca materiale de baza, sunt atent finisate si se gasesc intr-o mare varietate de forme si culori. Personalizarea acestor cupe se face pe stativul produsului, acesta fiind din marmura (diferite nuante), plastic sau alte materiale rezistente, aplicand o placuta personalizata prin gravura conform solicitarii - sau a necesitatii mesajului dorit.

MEDALII

Meritul de a primi o medalie reprezinta momentul culminant din cadrul unei ceremonii sau festivitati de premiere. Modelele de medalii pe care le promovam au diametre variate, sunt produse din metal, alama ori sunt slefuite obtinandu-se astfel o gama variata de culori de la aur si argint pana la bronz antichizat. Centrele de medalii mari si mici se aplica pe suprafata medaliilor, in locuri special delimitate, se gasesc sub forma de reprezentari ale fiecarui sport in parte si dau un plus de personalitate medaliilor. Snururile si cutiile de prezentare pentru medalii intr-o varietate mare de imprimeuri si combinatii de culori sunt accesorii potrivite pentru completarea efectului dorit.

TROFEE

Aceste categorii de produse au ca simbolistica recunoasterea de-a lungul anilor si se ofera pentru rezultate deosebite. Materialele din care se confectioneaza trofeele sunt acryl, marmura si sticla. Aceste materiale de texturi diferite sunt atent alese si combinate inca din momentul conceptiei produsului, iar designul specific fiecarui produs ajuta la crearea unui ansamblu unic, impresionant. Caracteristicile sunt codul, dimensiunea si materialele din care sunt realizate produsele, ele putand fi personalizate prin gravura, inscriptionare precum si prin alte modalitati in functie de dorinta dumneavoastra.

PLACHETE

Plachetele sunt produsele cele mai apreciate deoarece se potrivesc oricarui eveniment: aniversare, inaugurare, comemorare. Sunt impresionante pentru ca pot fi inscriptionate cu un mesaj care sa marcheze momentul si sunt confectionate din lemn si marmura, avand diverse forme si culori.

PLACUTE GRAVABILE

Sunt ideale pentru personalizarea trofeelor / plachetelor oferite clientilor. Detinem o gama larga de placute gravabile de diferite dimensiuni, forme si culori, care se pot aplica atat pe plachete cat si pe trofee din sticla sau marmura. Placutele gravabile pot fi personalizate prin gravura mecanica sau gravura laser.

PLATOURI

Speciale datorita formei lor dar si pentru faptul ca se pot inscriptiona cu mesaje specifice, platourile sunt categoria de produse care pot fi oferite in cutii, creand astfel un aspect elegant, distins. Cutiile se pot la randul lor personaliza, facand trimitere la continut.CUTII DE PREZENTARE

Aceasta gama de produse se gaseste in variante de culori precum rosu, albastru, verde, negru si pot fi oferite in cadrul festivitatilor alaturi de medalii sau platouri. Sunt fabricate din carton invelit in material, acesta putand fi plus sau imitatie de piele. Caracteristica de baza a cutiilor de prezentare este ca pot capata forme speciale, pentru destinatii precum ambalarea sau prezentarea produsului.

FIGURINE SI STANDERE

Sunt dedicate festivitatilor de premiere dar si concursurilor cu specific si reprezinta obiecte sau ipostaze care releva tematica evenimentului festiv. Detinem o gama foarte variata de figurine din plastic si rasina, cu modele si ipostaze caracteristice mai multor sporturi: fotbal, tenis, ciclism, baschet, atletism, gimnastica, handball, etc.

PROMOTIONALE

Sunt produse cautate frecvent si oferite ca mici atentii insa de o importanta crescanda, deoarece prin personalizarea lor ele reprezinta o companie sau un eveniment. Brelocurile din colectia noastra sunt metalice si pot fi personalizate usor prin aplicarea unui simbol sportiv sau prin gravarea unui logo company sau mesaj.

FANIOANE SI DRAPELE

Produsele din aceasta categorie sunt confectionate si comercializate pentru institutii, societati comerciale, ambasade, hoteluri, cluburi sportive, s.a.m.d. Caracteristicile lor sunt codul, dimensiunea si materialele din care sunt realizate: lucioase, mate, semitransparente. Modalitatile de personalizare a fanioanelor si drapelelor sunt termotransferul, serigrafia si printul digital. Avem posibilitatea de a realiza variante diferite de cele prezentate pe site, in combinatii de materiale si culori care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

INSIGNE

Insignele pot fi fabricate si realizate din materiale diverse: de la plastic special pentru gravura, la alama sau aluminiu, pana la metale nobile; pot avea contur clasic (patrat, rotund sau oval) sau contur personalizat, pot fi gravate - turnate sau stantate, dar si realizate cu policromie si lentila de rasina. Pot fi din metal, turnate sau stantate, aurii sau argintii - personalizate la diferite culori, cu sau fara emailare, din pvc 2D sau 3D - personalizate la diferite culori. Sistemul de prindere este in functie de marimea insignei si se poate face cu pin sau cu ac de siguranta, special.